субота, 07 березня 2020 06:45

Застрелений у під'їзді підприємець був ветераном АТО

Застрелений у під'їзді підприємець був ветераном АТО
У Житомирі в під'їзді будинку знайшли застреленим ветерана АТО, підприємця Олега Котенка. Фото: https://www.facebook.com/kovalchukgalya

Підприємець, якого знайшли застреленим у в під'їзді багатоповерхівки по проїзду Академіка Тутковського в Житомирі, звали Олег Котенко. Він колишній боєць 95-ї бригади, волонтер.

Поряд з тілом знаходився його карабін. Попередньо, Котенко вистрілив собі в голову. Проте друзі у версію поліції не вірять.

"Він життєрадісна, активна, позитивна людина, яке понад усе любила цей світ, країну і друзів. Ніколи не повірю у самогубство", - каже Людмила Блащук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель бізнесмена Старицького: що відбувалось під час слідчого експерименту

Розповідають, що Олег Котенко був хоробрим, сильним і чесним. Нічого собі, усе людям. Безмежно любив свою родину і роботу, від якої горіли очі. Кілька днів тому він різко виступив проти махінацій.

"Схоже, не "з нами нема...", а його вбили! Сподiваюсь, його друзi змусять полiцiю знайти та покарати його вбивць", – сказала Юлія Яворська.

У чоловіка залишилася дружина, двоє доньок та батьки.

Тіло 46-річного приватного підприємця з вогнепальним пораненням знайшли у під'їзді будинку вдень 6 березня. Поліцейські провели огляд та інші слідчі дії, а також вилучили зброю. Попередньо, усі обставини, зафіксовані у ході першочергових заходів, свідчать про самогубство чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Застрелений у під'їзді підприємець був ветераном АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути