пʼятниця, 05 березня 2021 14:03

Заскочений "на гарячому" злодій вистрибнув із вікна висотки

У Бердянську Запорізької області 38-річний злодій, якого заскочили "на гарячому", стрибнув з 3-го поверху й отримав травми.

Інцидент стався вчора, 4 березня. До поліції звернулася сусідка пограбованих, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: zp.npu.gov.ua
  У Бердянську поліцейські затримали квартирного крадія, який намагався втекти з місця події,  вистрибнувши з вікна 3-го поверху
У Бердянську поліцейські затримали квартирного крадія, який намагався втекти з місця події, вистрибнувши з вікна 3-го поверху

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злодій застряг у вентиляції, коли втікав з місця крадіжки

"Зловмисник проник до помешкання за допомогою відмички. Злодій намагався втекти з місця скоєння злочину, вистрибнувши з вікна квартири. У результаті він серйозно травмувався, тож йому викликали "швидку", - розповіли в поліції.

Крадієм виявився раніше судимий 38-річний місцевий житель. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. За крадіжку його можуть ув'язнити на 6 років.

У Харкові злодій заліз до квартири. Удома нікого не було. Забрав $2,5 тис., золоті прикраси та колекцію ложок. Сусіди почули шум, викликали поліцію. Чоловік вистрибнув із вікна 2-го поверху й зламав ноги.

Зараз ви читаєте новину «Заскочений "на гарячому" злодій вистрибнув із вікна висотки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути