середа, 23 січня 2019 10:14

Захист Зайцевої намагається зам'яти справу

Захист Зайцевої намагається зам'яти справу
Захист Олени Зайцевої, яка влаштувала смертельну ДТП у Харкові, хоче домовитися з потерпілими про відмову від звинувачень. Фото - Depo.ua

Захист Олени Зайцевої, яка влаштувала смертельну ДТП у Харкові, хоче домовитися з потерпілими про відмову від звинувачень. Про це розповіла Оксана Євтєєва, яка дивом вижила в трагедії. Жінка зазначила, що з нею зв'язувалися адвокати Зайцевої, передає Newsroom.

"Через адвоката запропонували допомогу в обмін на якісь послуги. Ми думаємо, що мова повинна була піти про відмову від звинувачень. Вони ні в чому не каються, а хочуть, щоб все скоріше закінчилося, в той час як моя реабілітація триває другий рік", – повідомила вона.

Також на суді батько Євтєєвої Ігор Берченко розповів, що звістка про трагедію застала його вдома.

"Того вечора я просто стояв і голився, коли раптом забігла дружина і сказала про те, що сталося. Ми відразу взяли таксі і поїхали шукати наших дівчаток. У той момент старша дочка перебувала на операції. По фотографії медики впізнали дівчаток і сказали, що Діану теж оперують. Ми намагалися дізнатися, що з Сашею, але незабаром підійшов поліцейський і сказав, що чоловіка Оксани більше немає", – розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд над Зайцевою-Дроновим: хто отримає більше

Чоловік зазначив, що його родина не вірить, що Зайцева розкаялася у скоєному.

"По 50 тисяч гривень ми отримали 10 і 16 листопада, але Діана померла раніше, 26 жовтня. Гроші прийшли від якоїсь Іванової. Моя дружина зустрілася з нею і попросила номер карти, щоб повернути гроші. Та спокійно написала його", – розповів Берченко.

Чоловік поділився, що довго не повідомляв своїй доньці, що її чоловік і сестра загинули в ДТП.

"Спочатку ми сказали, що Саша у відрядженні. Оксаночка хотіла подзвонити йому, але ми говорили, що у нас забрали телефони. Потім лікарі зробили укол, і ми про все розповіли", – додав він.

Колишній експерт наркоцентру Олена Федірко не побачила виражених ознак наркотичного сп'яніння у водійки Lexus Олени Зайцевої після її наїзду на пішоходів.

Зараз ви читаєте новину «Захист Зайцевої намагається зам'яти справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути