середа, 21 серпня 2019 19:18

"Замовлена" жінка із Броварів наймала кілерів для вбивства колишнього чоловіка

"Замовлена" жінка із Броварів наймала кілерів для вбивства колишнього чоловіка
Надія Головач із Броварів, убивство якої замовив колишній чоловік, раніше наймала банду для його побиття і вбивства. Фото - uaportal.com

Надія Головач із Броварів під Києвом, убивство якої замовив колишній чоловік Олександр Головач, раніше наймала банду для його побиття.

А потім найняла за $10 тис. кілерів для екс-коханого, аби не ділити майно. Про це у Facebook повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

За словами Максимець, два роки тому прокуратура Києва спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції України викрила злочинну групу, яка займалася розбійними нападами, зокрема, на замовлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство матері та доньки: нові фото і відео затримання підозрюваних

"Була шокована новиною про те, що на Київщині група осіб готувала вбивство двох жінок. За даними слідства, жінку та її доньку замовив колишній чоловік через розподіл майна після розлучення. Один із нападів раніше - відносно підприємця з Броварів - був організований його екс-дружиною. Тепер вгадайте прізвища потерпілого та замовниці", - написала Максимець.

За її інформацією, до банди входили поліцейські-перевертні, яким екс-дружина платила по $3 тис. за "результативне побиття". Чоловік мав стати інвалідом і весь час займатися лікуванням, а не судитися за майно.

Обвинувальний акт відносно жінки та виконавців наразі перебуває на розгляді у суді на стадії допиту свідків.

31-річна Юлія Зайковська та її матір 53-річна Надія Головач виїхали на автомобілі з Броварів Toyota у напрямку столиці 17 серпня близько 20:00. Про зникнення жінок повідомив співмешканець Юлії Зайковської. За його словами, жінки перестали виходити на зв'язок за півгодини, як поїхали. Пізніше автомобіль знайшли неподалік Броварів. Поліцейські з'ясували, що жінок "замовив" колишній чоловік Надії, Олександр Головач. Подружжя після розлучення судиться за спільне майно.

Зараз ви читаєте новину «"Замовлена" жінка із Броварів наймала кілерів для вбивства колишнього чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути