пʼятниця, 25 квітня 2014 16:36

Замість диверсантів українці здають набридливих родичів

Замість диверсантів українці здають набридливих родичів
Фото: dt.ua

Окрім впійманих терористів, деякі громадяни намагаються "здати" власних родичів за попередньою змовою, або через майнові суперечки. Про це Gazeta.ua заявили у Штабі національного захисту Дніпропетровської області.

Один із активістів штабу Ярослав розповів, як перед Великоднем не зовсім тверезий чоловік намагався здати за винагороду свого кума.

"Посеред дня на один з блокпостів під'їхав чоловік, запевняючи, що зловив диверсанта. "Диверсант" навіть не був зв'язаний і охоче показував свій російський паспорт", – заявив він. Пізніше виявилось, що "ловець терористів", а також сам "диверсант" були кумами і вже домовились поділити навпіл винагороду.

Інший випадок, за словами активіста, стався у середу, 23 квітня, коли у Штабі національного захисту Дніпропетровщини з'явилась знервована 50-річна жінка. Непрохана гостя запевняла, що її рідний брат – терорист. Втім, перевіривши слова жінки, у штабі виявили, що ніякої терористичної загрози чоловік не несе, а неприязнь сестри викликана тим, що вони вже багато років чубляться через розподіл батьківської квартири.

Зараз ви читаєте новину «Замість диверсантів українці здають набридливих родичів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути