пʼятниця, 23 березня 2007 11:57

Замах на Павленка попередила СБУ

Служба безпеки запобігла замаху на главу Житомирської облдержадміністрації Юрія Павленка. Про це заявив учора виконуючий обов"язки глави цього відомства Валентин Наливайченко.

- У лютому ми отримали дуже серйозну інформацію щодо залучення криміналітету і погроз на адресу одного з керівників облдержадміністрації. Злочин розкрили, людину, яка його готувала, затримали, вилучили вибухівку, незаконно отриману нею в одному з кар"єрів, - повідомив Наливайченко.

Уточнювати, хто з керівників облдержадміністрації міг стати жертвою замаху, в.о. розділу СБУ не став, мотивувавши це тим, що не погодив з губернатором можливість обнародування такої інформації.

Проте, сам Павленко, підтвердив, що погрожували саме йому.

- Все закінчилося добре - і слава богу, - сказав він.

За словами Павленка, про замах, що готувався на нього, він дізнався близько двох місяців тому від співробітників СБУ, які отримали відповідний сигнал.

Подробиць проведення спецоперації щодо запобігання терористичному акту губернатор не знає. За його словами, попередження, отримане ним від СБУ, він сприйняв "скоріше як застереження, ніж реальність" і навіть не посилив охорону, пише "Коммерсант-Украина".

Зараз ви читаєте новину «Замах на Павленка попередила СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути