понеділок, 14 листопада 2011 16:22

Закарпатські контрабандисти переправляли до Румунії цигарки на дельтаплані

Прикордонники Мукачівського прикордонного загону затримали нічийний дельтаплан, яким, схоже, переправляли контрабандні цигарки до Румунії.

"Близько 4-ї ранку на відстані 3-4 кілометрів від державного кордону співробітники прикордонного наряду почули шум двигуна літального апарату. Про це одразу повідомили колег з суміжних правоохоронних структур області та румунських прикордонників. Було зрозуміло, що на літальному апараті можуть переправляти контрабанду", - розповіла прес-секретар Мукачівського прикордонного загону Леся Федорова.

За годину румунські правоохоронці сповістили українських колег, що завдяки отриманій інформації, на своїй території вони виявили 40 ящиків цигарок українського походження. У той же час на українському боці прикордонники відділу "Тячів" знайшли дельтаплан. Літальний апарат синього кольору стояв у полі поблизу села Сокирниця Хустського району. Двигун машини був ще теплим, однак поруч нікого з людей не було. Дельтаплан вилучили, шукають його власника.

За інформацією Мукачівського прикордонного загону, вперше цей літальний апарат затримали три тижні тому поблизу цього ж села. Тоді, як і зараз, власника не виявили, тому машину передали на штрафмайданчик місцевого відділу міліції. Як дельтаплан вдруге опинився в руках контрабандистів – зараз з'ясовують співробітники відповідних правоохоронних структур.

Зараз ви читаєте новину «Закарпатські контрабандисти переправляли до Румунії цигарки на дельтаплані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути