середа, 17 жовтня 2018 16:31

Зайцеву та Дронова можуть звільнити з-під варти

Зайцеву та Дронова можуть звільнити з-під варти
Обвинувачені у масштабній аварії на вул. Сумській в Харкові Олена Зайцева та Геннадій Дронов підз час судового засідання. Фото - 5 канал

Обвинувачених у масштабній аварії на вулиці Сумській у Харкові Олену Зайцеву та Геннадія Дронова можуть відпустити під домашній арешт.

Суддя може змінити запобіжний захід обвинуваченим, так як вони вже рік перебувають під вартою, написала у Facebook журналіст Тетяна Доцяк.

"Свідки допитані - тиснути на них немає сенсу. А тут ще Зайцева зі "швидкими", у Дронова літня мати. Експертизи, якщо призначать, будуть тягнутися місяцями. Щоб не переживали, що втечуть, обвинувачені здадуть паспорти. Але просто нагадаю, що зведений брат Зайцевої - екс-заступник прокурора Черкаської області часів Януковича - за даними слідства нині переховується в Москві", - зазначила Тетяна Доцяк.

Медсестра, яка разом із наркологом Оленою Федірко оглядала Зайцеву, погодилася підтвердити акт огляду обвинуваченої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд над Зайцевою: адвокат потерпілих повідомила про чергову проблему

"Адвокат потерпілих Лариса Матвєєва придумала, що робити зі зниклою наркологом Федірко - допитати медсестру, яка разом із нею оглядала Зайцеву. Вона могла б підтвердити, що обвинувачена пройшла повну процедуру огляду наркологом, а значить, і все написане в акті огляду (звужені зіниці, хитання при ходьбі, невиконана пози Ромберга...) відповідає дійсності, всупереч заявам адвоката обвинуваченої", - додала журналіст.

Напередодні, 16 жовтня, у Київському райсуді Харкова мало відбутися засідання у справі масштабної ДТП на вулиці Сумській. Проте обвинувачена Олена Зайцева раптово поскаржилася на здоров'я та не змогла дійти з конвойної кімнати до зали суду. Їй викликали "швидку". Засідання перенесли на 24 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Зайцеву та Дронова можуть звільнити з-під варти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути