Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2019 13:37

Зайцева може уникнути покарання

Зайцева може уникнути покарання
Обвинувачувана в масштабній ДТП в Харкові на вул. Сумській Олена Зайцева може вдатися до хитрощів, щоб уникнути справедливого покарання. Фото - 057

Обвинувачувана в масштабній ДТП в Харкові на вул. Сумській Олена Зайцев може вдатися до хитрощів, щоб уникнути справедливого покарання. Так вважають захисники родичів жертв ДТП, повідомила юрист Лариса Матвєєва в Facebook.

Справа в тому, що незалежна експертиза встановила, що Альона Зайцева в момент аварії перебувала під дією наркотичних речовин. Проте суд не враховує ці висновки при розгляді справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Зайцевої-Дронова: у суд викликали "швидку"

За словами Сергія Шума, директора Держустанови "Центр психічного здоров'я і моніторингу наркотиків і алкоголю МОЗ України", не можна встановити точну кількість заборонених препаратів у крові Зайцевої. Виходячи з цього неможливо сказати, як саме наркотики змогли вплинути на винуватицю ДТП, і тому суд відмовляється розглядати ці результати, заявив експерт в інтерв'ю "Фактам ICTV".

У Київському райсуді Харкова розпочалися дебати у справі масштабної ДТП на вул. Сумській. 10 років в'язниці та заборону 3 роки керувати транспортними засобами вимагають прокурори для Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.

Зараз ви читаєте новину «Зайцева може уникнути покарання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути