Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2018 11:01

Зайцева має важку хворобу

Зайцева має важку хворобу
Підозрювана у масштабній аварії на вул. Сумській у Харкові Олена Зайцева має важку хворобу та потребує спеціального лікування. Фото - newsroom.kh.ua

Підозрювана у масштабній аварії на вулиці Сумській у Харкові Олена Зайцева має важку хворобу та потребує спеціального лікування. Лікарі діагностували в неї посттравматичну енцефалопатію (прогресуюча дегенеративна хвороба мозку, пов'язана з численними повторними черепномозковими травмами, - Gazeta.ua).

Через те має різкі перепади тиску та запаморочення, розповів один із адвокатів Євген Мельниченко. Запевняє, стан Зайцевої викликаний об'єктивними причинами і не є спробою уникнути покарання.

"Ще від 9 жовтня у неї почалися перепади тиску, які сам спостерігав. Їх фіксували лікарі "швидкої". У неї за медичною документацією верхня норма артеріального тиску – 90. Зараз піднімається до 150. Медики у СІЗО поставили діагноз посттравматична енцефалопатія з усіма синдромами. Але у медичній частині ізолятора немає невропатолога, тому вона не отримує належного лікування", - сказав Євген Мельниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зайцеву вивели із зали суду

Зайцева третє судове засідання поспіль скаржиться на погане самопочуття. До суду їй викликають "швидку". Чи зможе далі брати участь у судових засіданнях, це щоразу залежатиме безпосередньо від її стану перед судом, додав Мельниченко.

Наступне слухання справи відбудеться 7 листопада.

У справі про масштабну ДТП на вулиці Сумській у Харкові проведуть ще одну експертизу. Вона має встановити, чи можна визначити межі перехрестя, чи можливо графічно позначити стоп-лінію. Також де саме, за правилами дорожнього руху, мав зупинитися Volkswagen Touareg.

Зараз ви читаєте новину «Зайцева має важку хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути