середа, 24 жовтня 2018 16:08

Зайцеву вивели із зали суду

Зайцеву вивели із зали суду
Учасницю масштабної ДТП на вул. Сумській в Харкові Олену Зайцеву вивели із зали через погане самопочуття. Фото - newsroom.kh.ua

Учасницю масштабної ДТП на вулиці Сумській у Харкові Олену Зайцеву вивели із зали суду сьогодні, 24 жовтня. Вона знову скаржиться на погане самопочуття. Про те, що саме її турбує, не повідомила.

Захисник Геннадія Дронова Сергій Перепелиця знову просить суд провести повторну комплексну експерту із залученням фахівців із Одеси. На його думку, документ повинен включати межі перехрестя, середню швидкість Lexus, а також відстань, подолану автомобілями, і момент порушення ними правил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геннадій Дронов дав перші свідчення в суді

Представник Олени Зайцевої, у свою чергу, хоче почути від експертів, чи міг водій Touareg уникнути зіткнення.

Коли суддя Віктор Попрас пішов для розгляду клопотань до нарадчої кімнати, захисник Зайцевої звернулася до конвойних із проханням вивести дівчину з зали в зв'язку з незадовільним самопочуттям. Зараз в "акваріумі" знаходиться тільки Геннадій Дронов. Зайцевій викликали "швидку".

Перерва в суді триває майже годину.

Підозрювана в скоєнні масштабної аварії в Харкові 21-річна Олена Зайцева поскаржилася на здоров'я у суді 16 жовтня. Мала високий тиск, судоми та не відчувала ніг, за її словами. Не змогла дійти до зали засідань із конвойної кімнати. До суду двічі викликали "швидку". На здоров'я скаржилася і після попереднього засідання 9 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Зайцеву вивели із зали суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути