вівторок, 28 листопада 2017 17:08

"Загибла кілька годин пролежала на дорозі" - подробиці смертельної ДТП під Києвом

"Загибла кілька годин пролежала на дорозі" - подробиці смертельної ДТП під Києвом
У жінки, яку під Києвом збив невідомий водій, сирротами залишилося четверо дітей. Наймолодшій - два тижні. Фото - ДТП. Київ

2 жінки, які загинули в результаті ДТП в Лютежі під Києвом, були переселенками з Луганської області.

Загиблим було 31 та 33 роки. У однієї з них сиротами залишилося 4 дітей. Про це розповіли сусіди потерпілих, передають "Факти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volkswagen Touareg збив подружжя і втік з місця ДТП

"Вони родички: дві рідні сестри і їх невістка. У невістки залишилися четверо маленьких дітей, у тому числі немовля — її лише два тижні тому виписали з пологового будинку. У Лютежі вони живуть вже кілька років. Переїхали, коли на сході почалися бойові дії. Хороші, порядні люди, ми полюбили їх як рідних. Загибла ще кілька годин пролежала на дорозі. Ніхто не міг її забрати. За словами рідних, на місці були поліцейські, але вони сказали, що за перевіз тіла потрібно заплатити три з половиною тисячі гривень. Тому забирали самі, в ковдрі", - каже сусідка.

4 дітей загиблої жінки досі не знають, що сталося з їхньою мамою. 3 постраждала перебуває в лікарні з переломом ніг. На неї чекає 3 малих дітей.

27 листопада у Лютежі під Києвом невстановлений автомобіль на великій швидкості збив 3 пішоходів і зник в напрямку Києва. Тіла пішоходів відкинуло в зустрічний ВАЗ. 1 жінка померла на місці. 2-га - через 15 хвв машині "швидкої" дорогою до лікарні. 3-тя - в критичному стані.

Зараз ви читаєте новину «"Загибла кілька годин пролежала на дорозі" - подробиці смертельної ДТП під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути