середа, 23 вересня 2020 10:57

Загибель власника будівельної компанії: у справі з'явилися нові подробиці

Загибель власника будівельної компанії: у справі з'явилися нові подробиці
Власник будівельної компанії 35-річний Олексій Лось розбився на мотоциклі під Києвом. У нього залишилися дружина та діти 8 і 3 років. Фото: facebook.com/alexey.los.58

На Київщині триває розслідування ДТП, у якій загинув власник будівельної компанії 35-річний Олексій Лось. Їхав на мотоциклі Yamaha в напрямку Києва. Розбився після зіткнення із позашляховиком Lexus поблизу села Стоянка.

Підозрюваного у смертельній аварії поки що немає. Тривають експертизи, повідомила кореспондентові Gazeta.ua начальник відділу комунікації ГУНП у Київській області Віталія Грохольська.

"Було взято пояснення в учасника та свідків події, опрацьовують записи камер відеоспостереження. Попередньо встановили, що мотоцикл рухався у крайній правій смузі. Позашляховик - попереду, перелаштовувався з середньої смуги у крайню праву, коли сталося зіткнення. Призначений ряд експертиз, серед них автотехнічні. Експерти встановлюють, з якою швидкістю рухалися обидва водії, чи можливо було уникнути зіткнення та хто кого підрізав", - каже Віталія Іванівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засміявся й додав газу: п'яний депутат на позашляховику збив дівчат на мопеді, одна загинула

За кермом позашляховика був 45-річний Сергій Головко. На місці він пояснив, що їхав у напрямку Києва з невеликою швидкістю, оскільки була тягнучка. І в цей час відчув удар у ліві передні дверцята свого авто. Після того побачив мотоцикліста, який впав на дорогу. Одразу зупинився, підійшов і почав викликати "швидку". Від коментарів Gazeta.ua відмовився.

"Я нічого не коментуватиму. У мене є адвокат, до нього і звертайтеся", - сказав Головко телефоном, проте прізвища адвоката не вказав.

Із відкритих джерел стало відомо, що 2014 року Сергій Головко вже був учасником смертельної аварії. Тоді вранці 1 липня поблизу села Малий Дивлин Лугинського району на Житомирщині він за кермом Toyota Sequoia зіткнувся з Opel Omega, в якому їхали троє людей. Водій 25-річний Віталій Коваленко та його пасажир 28-річний Андрій Фещенко загинули. Вцілів лише батько водія – тоді 60-річний Володимир Олександрович. У матеріалах слідства зазначалося, що Головко не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Досудове слідство тривало 3 роки. А суди тривають досі. Чергове засідання має відбутися сьогодні, 23 вересня. Також відомо, що із жовтня минулого року Головка 4 рази штрафували за перевищення швидкості та порушення Правил дорожнього руху, що призвело до пошкодження авто.

Аварія сталася неподалік автозаправки поблизу села Стоянка на Київщині о 7:59 11 вересня. Олексій Лось їхав до столичної лабораторії, аби здати тест на коронавірус. Планував летіти на відпочинок до Хорватії. Удар від зіткнення був такої сили, що він пролетів щонайменше 10 метрів. Від удару злетів мотоциклетний шолом. Помер до приїзду медиків.

Зараз ви читаєте новину «Загибель власника будівельної компанії: у справі з'явилися нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути