понеділок, 04 листопада 2019 19:37

Загибель Дениса Чаленка: провели повторну експертизу тіла

Загибель Дениса Чаленка:   провели повторну експертизу тіла
У Прилуках люди 4 дні мітингують біля поліції. Вимагають справедливого розслідування смерті 9-класника Дениса Чаленка. Фото - Суспільне

4 листопада у Києві провели повторну судово-медичну експертизу тіла 14-річного Дениса Чаленка із Прилук на Чернігівщині. Її результати експерти повідомлять адвокатові родини Володимири Білику. Коли саме – поки невідомо.

Тим часом місцеві мешканці сьогодні знову мітингували під місцевим відділком поліції. Слідкуватимуть за кожним кроком поліції, розповіли кореспондентові Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель Дениса Чаленка: перевіряють дії керівника місцевої поліції

"Вони будуть вбивати наших дітей, а ми будемо мовчати? Дитину вбили. У нього зламані ноги і пробита голова. Знайшли його часи і телефон, де то все сталося. І ті, хто так над ним познущався – мають відповісти", - каже тітка загиблого Юлія Живило.

Поховають Дениса Чаленка завтра, 5 листопада в Прилуках. Сьогодні надвечір батько Віктор Чаленко поїхав до Києва, аби забрати його тіло.

У Прилуках на Чернігівщині 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на коліях. 29 жовтня хлопець пішов на заняття з боксу і не повернувся додому вчасно. Поліція одразу зупинилася на єдиній версії - нещасний випадок. Проте батьки переконані, їхнього сина вбили. Підозрюють, що до злочину причетний 16-річний Андрій із села Антонівка Варвинського району. Саме він надсилав Денисові повідомлення з погрозами, які збереглися на телефоні.

Зараз ви читаєте новину «Загибель Дениса Чаленка: провели повторну експертизу тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути