Ексклюзиви
понеділок, 05 липня 2021 14:41

Загибель 14-річного хлопця у храмі: нові подробиці

Загибель 14-річного хлопця у храмі: нові подробиці
На Львівщині 14-річного хлопця вбило струмом у церкві. Фото: pixabay.com

На Львівщині розслідують смерть 14-річного хлопця від удару струму. Трагедія сталася в церкві в селі Тарасівка Львівського району під час ремонтних робіт.

Хлопець допомагав знімати стару підлогу. Узяв до рук трубу, усередині якої був неізольований електродріт. Від удару впав, розповів паламар Федір Брумець.

"Під підлогою була труба та електрика. Він учепився за трубу, хотів віднести її, ступив два кроки, упав і все. Другий хлопець намагався ту трубу забрати в нього, його також струмом ударило", - каже чоловік, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У підвалі багатоповерхівки загадково загинув 16-річний хлопець

"Швидка", яка приїхала на виклик, констатувала смерть дитини.

У селі кажуть, що Віталій кілька років прислуговував у храмі, закінчив восьмий клас і на канікулах погодився допомагати з ремонтом.

Через смерть хлопця в селі жалоба. На фасаді народного дому висить прапор із чорними стрічками. У родині ще є молодший син. Мати обох хлопців виховувала сама.

Трагедія сталась у п'ятницю, 2 липня, о 21:45. Спочатку в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що хлопця вбила блискавка. Пізніше місцеві жителі цю версію спростували. Люди розповіли, що в місцевому храмі тривають ремонтні роботи. Там знімали дерев'яну підлогу, бо планували поставити нову з підігрівом. Під підлогою хлопець знайшов металеву трубу, у якій був неізольований кабель. Коли підліток узяв трубу в руку, його вдарило струмом, від чого він помер. Відомо, що підлогу в храмі ставили 1977 року. Там навіть знайшли записку з іменами майстрів, які її вкладали. Проте всі вони вже померли, а тому немає, у кого запитати, для чого вони залишили в трубі дріт.

Зараз ви читаєте новину «Загибель 14-річного хлопця у храмі: нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути