четвер, 20 червня 2019 21:24

Загибель 11-річної Дарини Лук'яненко: хто покривав убивцю

Загибель 11-річної Дарини Лук'яненко: хто покривав убивцю
Микола Тарасов потрапив під підозру поліції вже у перші дні пошуків Дарини Лук'яненко. Два дні поліція намагалася його "розколоти", але він мовчав. Зізнався, коли свідчення проти нього дала сусідка. Фото - facebook.com/Пошукова група "Маяк"

Сім'я Миколи Тарасова, який зізнався у жорстокому вбивстві Дарини Лук'яненко, переїхала в Іванівку Одеської області з Донецька. Тарасови і Лук'яненки жили неподалік одне від одного. Родини дружили. На ринку "Привокзальний" лоток батьків Миколи розташований навпроти точки, де торгують рідні Даші.

Микола Тарасов потрапив під підозру поліції вже у перші дні пошуків. Та й волонтери, які допомагали у пошуках зниклої дівчинки, звернули увагу на трохи дивну поведінку хлопця.
Два дні поліція намагалася "розколоти" Миколу, але він мовчав. Поки сусідка, яка чи то знала, чи то підозрювала його у причетності до справи, не почала давати свідчення. Пізніше стало відомо, що хлопець в усьому зізнався.

"Коли ми прийшли до них, там була і та сусідка, яка, як ми думаємо, знала, що це він міг убити Дашу. Вони там всі разом обідали. Сусідка сказала, що не чула крику", — розповів керівник волонтерської групи "Кращі люди Одеси" Сергій Крайм.

Поліція також підтвердила, що одна з сусідок могла знати про злочин, правоохоронці з'ясовують всі обставини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родині вбивці Дарини Лук'яненко радять виїхати з селища

У соцмережах деякі користувачі писали, що нібито Тарасов психічно хвора людина і раніше вже лікувався у психіатричній лікарні. Щоправда, одна із сусідок Тарасових каже, що ніколи не чула, щоб Микола чимось хворів.

"Ніколи його батьки не говорили про те, що із Миколою щось не те. Все це чутки. Ніколи він не сидів, і немає у нього жодних відхилень! Старший син у них, Саша, дійсно має проблеми зі здоров'ям, у нього серце. У нього є наречена, там усе нормально", — пояснила сусідка, передає "Обозреватель".

Також вона згадує, що Микола колись вступив до політеху.

"Його мама на базарі розповідала, що він вступив до Одеського політехнічного університету, вона ним дуже пишалася. Але, я так розумію, що навчання він або кинув, або його вигнали. Він дуже ледачий", — каже сусідка.

Завтра, 21 червня, у селищі Іванівка на Одещині поховають 11-річну Дарину Лук'яненко. Дівчинка зникла 13 червня дорогою до школи. Протягом тижня її шукали півтисячі людей: поліцейські, нацгвардійці, рятувальники, волонтери та місцеві мешканці. Ввечері 19 червня тіло знайшли у вигрібній ямі в дворі Тарасових. Головний підозрюваний – 22 річний Микола Тарасов, син місцевих підприємців.

Зараз ви читаєте новину «Загибель 11-річної Дарини Лук'яненко: хто покривав убивцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути