Ексклюзиви
четвер, 20 червня 2019 18:27

Родині вбивці Дарини Лук'яненко радять виїхати з селища

Родині вбивці Дарини Лук'яненко радять виїхати з селища
Мати підозрюваного у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко, Марія Тарасова запевняє, що про вчинок сина нічого не знала. Фото - ТСН

В Іванівці на Одещині досі шоковані звірячим убивством 11-річної Дарини Лук'яненко. За підозрою у злочині затримали місцевого 22-річного Миколу Тарасова. Він у скоєному зізнався. Підставити його ніхто не міг, запевняє мати підозрюваного Марія Тарасова.

"Він дійсно зізнався у скоєному. Нічого йому не підкинули. Коли прийшли з обшуком – думала, може якісь речі дівчинки знайдуть. Але коли знайшли тіло Дарини – тут і сумнівів не лишилося. Я нічого не знала. Я бігала із тиском 190/115, шукала дитину. І він біля мене бігав, і нічого не сказав. Я пройду поліграф, дам відповідь на всі питання, я нічого не знала. Я відмовилася від нього. У мене немає сина. Я не хочу знати такого сина", - каже жінка, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На голові - пакет, до ніг прив'язані камінці: моторошні подробиці убивства Дарини Лук'яненко

На ятці Тарасових на місцевому ринку червоною фарбою написали "Смерть убивці". Напередодні люди мало не вчинили самосуд у них вдома, намагалися підпалити будинок. Тепер його охороняє поліція. Проте родині убивці радять поїхати із селища. Бо їх довго не охоронятимуть.

Самого підозрюваного вивезли до Одеси. Він у СІЗО. Завтра, 21 червня, суд обере йому запобіжний захід.

Миколі Тарасову сьогодні, 20 червня, оголосили підозру у скоєнні злочинів за 4-ма статтями: "зґвалтування неповнолітньої", "незаконне позбавлення волі", "вбивство дитини" і "наруга над місцем поховання". За це його можуть ув'язнити довічно.

Зараз ви читаєте новину «Родині вбивці Дарини Лук'яненко радять виїхати з селища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути