субота, 19 листопада 2022 18:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Загарбники ударили по десятках міст і сіл

Загарбники ударили по десятках міст і сіл
Росіяни не припиняють обстрілювати українські позиції та мирні населені пункти вздовж лінії фронту. Фото: bbc.com

Російські загарбники не припиняють обстрілювати українські позиції та мирні населені пункти вздовж лінії фронту.

Протягом доби ворог стріляв на всіх напрямках з мінометів та різних видів артилерії. Про це у вечірньому зведенні 19 листопада повідомляє Генеральний штаб ЗСУ,

Зокрема, на Слобожанському напрямку під обстрілами були райони населених пунктів Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Охрімівка, Зарубинка, Чугунівка і Амбарне Харківської області.

"На Куп'янському та Лиманському напрямках з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії росіяни стріляли по районах населених пунктів Новомлинськ, Орлянка, Котлярівка, Крохмальне і Табаївка Харківської області. А також по Новоселівському, Стельмахівці, Новоєгорівці, Греківці, Макіївці, Площанці і Невському на Луганщині та Торському, Андріївці і Берестовому Донецької області", ‒ йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пентагоні пояснили, чого хоче досягнути Росія обстрілами

На Бахмутському напрямку з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії загарбники били по районах населених пунктів Спірне, Білогорівка, Веселе, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Кліщіївка, Андріївка, Курдюмівка, Озарянівка та Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку з танків та артилерії різних типів стріляли в районах Авдіївки, Красногорівки, Водяного, Первомайського, Невельського, Мар'їнки та Новомихайлівки на Донеччині.

Із танків та всього спектру артилерії на Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог стріляв по районах населених пунктів Богоявленка, Вугледар, Времівка Донецької області та Ольгівське, Полтавка, Дорожнянка, Залізничне і Мала Токмачка Запорізької області.

На Криворізькому та Херсонському напрямках росіяни з танків, ствольної та реактивної артилерії били по районах населених пунктів Червоний Маяк, Качкарівка, Токарівка, Чорнобаївка Херсонської та міста Херсон.

Росія 19 листопада знову обстріляла Краматорськ на Донеччині. Загарбники вдарили по приватному сектору. Внаслідок обстрілу пошкоджено 14 приватних будинків, повідомив у Telegram голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Російські терористи на Херсонщині обстріляли гуманітарну точку під час роздачі хліба. Сталося це в Білозерці, повідомив 19 листопада у Telegram заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Загарбники ударили по десятках міст і сіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути