четвер, 24 листопада 2022 09:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Загарбники нещадно вдарили по Харківщині – подробиці від Синєгубова

Загарбники нещадно вдарили по Харківщині – подробиці від Синєгубова
Ворог з новою силою обстріляв Харківщину. Фото: t.me/s/luhanskaVTSA

Протягом минулої доби російські загарбники продовжили обстріли населених пунктів Харківської області, які розташовані близько до лінії зіткнення.

Зокрема, ворог вдарив по Куп'янську та селищу Дворічна Куп'янського району ще вдень 23 листопада. Внаслідок цього пошкоджені житлові будинки, сталися пожежі. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов вранці 24 листопада.

"У селі Мороховець Харківського району внаслідок російського обстрілу осколкове поранення отримав 52-річний чоловік", – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступ ЗСУ на Луганщині й атака окупантів біля Бахмута – карта боїв від ISW

Через аварійні відключення на Харківщині залишаються проблеми з електропостачанням.

"Фахівці продовжують роботи з відновлення електромереж. Найближчим часом світло має з'явитися у більшості споживачів області", – повідомив Синєгубов.

Минулої доби, 23 листопада, російські окупаційні війська продовжили тероризувати Україну обстрілами. Атаки ворога зафіксували на низці напрямків. Спокійно було лише на Волинському та Поліському. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 24 листопада.

На Куп'янському та Лиманському напрямках противник обороняється. Обстрілює з танків, мінометів та ствольної артилерії, зокрема, райони населених пунктів Берестове, Вільшана, Вишневе, Кислівка, Крохмальне, Табаївка Харківської області; Макіївка, Новоселівське, Стельмахівка та Площанка Луганської області та Терни, Торське і Ямполівка на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Загарбники нещадно вдарили по Харківщині – подробиці від Синєгубова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути