середа, 10 червня 2020 18:10

Загадкова загибель українки в Таїланді: у поліції вказали на дивну деталь

Загадкова загибель українки в Таїланді: у поліції вказали на дивну деталь
У Таїланді знайшли мертвою журналістку Ольгу Фролову з Дніпра. Поліцейські не відкидають убивство. Фото: facebook.com/dimasfrolov

Поліція Таїланду розслідує смерть української журналістки Ольги Фролової, тіло якої знайшли у лісі на острові Самуї. Для з'ясування загадкових обставин її смерті правоохоронці шукають смартфон померлої. Поліція відстежувала його розташування, що привело їх до місця, де знайшли тіло Фролової, але сам смартфон зник.

Від початку поліція схилялася до версії про вбивство Ольги Фролової. Поліція допускає, що її могли вбити в іншому місці, пізніше сховати тіло і забрати смартфон. Про це 10 червня повідомляє Thai Examiner.

Поки правоохоронці прочісують територію у межах 100 м від місця, де знайшли тіло журналістки, у пошуках мобільного телефону загиблої. Він може стати важливим доказом у розслідуванні справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель українки в Таїланді: з ким сварилася в день зникнення жінка

Правоохоронці поліції острова Самуї вилучили запис з камери відеоспостереження, з місця, де Ольга Фролова помічена в останній день перед зникненням, 25 травня. На відео видно, як жінка повертає орендований мотоцикл в магазин, але їй не вистачає грошей для сплати.

Тоді вона спробувала продати мобільний телефон, і на кадрах відеоспостереження видно, як власник магазину його оглядає. Зрештою Фролова залишила там свій паспорт і пішла з магазину пішки.

Тіло Ольги Фролової знайшов працівник готелю глибоко в джунглях під листям кокосової пальми. Поліції стало про це відомо 6 червня о 17:00. Загибла українка перебувала у 12-річному шлюбі з Дмитром Фроловим, з яким разом виховували сина. Однак 2 місяці тому вона залишила чоловіка, щоб жити з новим коханим, з яким в неї близько року тривав роман.

Зараз ви читаєте новину «Загадкова загибель українки в Таїланді: у поліції вказали на дивну деталь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути