четвер, 13 травня 2021 07:05

Загадкове зникнення жінки дорогою з церкви: останні подробиці

На Рівненщині 10-ту добу шукають 83-річну Ганну Васейко із села Певжа. Вона не повернулася додому Великодньої ночі. Востаннє жінку бачили односельці 2 травня близько 3:30 - вона йшла з храму з кошиком після святкового богослужіння. Проте вдома так і не з'явилася.

Щодня на пошуки жінки виходять близько 40 поліцейських, розповіла Gazeta.ua Катерина Загурська із відділу комунікації обласної поліції.

Автор: rv.npu.gov.ua
  На Рівненщині розшукують 83-річну Ганну Васейко з села Певжа, яка не повернулася додому після богослужіння у місцевому храмі
На Рівненщині розшукують 83-річну Ганну Васейко з села Певжа, яка не повернулася додому після богослужіння у місцевому храмі

"Перевірялися різні версії – що жінку збили на авто і вивезли з села, що вона заблукала. Але поки жодних результатів пошуків. Поліцейські оглядають місцевість в радіусі 10 ккілометрів навколо села. Перевіряють ліси, поля, канави, занедбані будівлі. Розіслали орієнтування по Рівненській та сусідніх областях. Було повідомлення, що жінку, схожу за описом, бачили біля Новоград-Волинська на Житомирщині. Інформацію перевіряємо", - розповіла Катерина Загурська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залучили кінологів і підняли квадрокоптер: як шукають жінку, яка зникла у Великодню ніч

Ганна Васейко була одягнута у довгу куртку синього кольору, чорні валянки та червону хустку.

Поліцейські просять усіх, кому відома будь-яка інформація про можливе місцеперебування зниклої, повідомити за номером телефону 0(98) 957 44 37 або 102.

Ганна Васейко живе разом із сестрою – Вірою Федорівною, 78 років. Обидві самотні, одна одну доглядали. Зникнення старшої сестри помітила вранці, коли прокинулася. Спочатку кинулася до сусідів. Коли там не знайшла – селяни вирушили на пошуки жінки. Пізніше викликали поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Загадкове зникнення жінки дорогою з церкви: останні подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути