четвер, 01 квітня 2021 07:45

Загадкове зникнення бізнесмена і труп у його авто: нові подробиці справи

Загадкове зникнення бізнесмена і труп у його авто: нові подробиці справи
У Дніпрі зник бізнесмен 42-річний Анатолій Міщенко. Наступного дня в його спаленому авто знайшли людські рештки. Особу загиблого встановить експертиза ДНК. Фото: dp.informator.ua

У Дніпрі з'ясовують долю 42-річного Анатолія Міщенка,бізнесмена, власника великого магазина зброї. Чоловік зник у понеділок вранці, 29 березня. А вже у вівторок його позашляховик знайшли спаленим. У салоні виявили обгоріле тіло.

У магазині зброї, яким він керував останні 7 років, - Анатолій Міщенко в понеділок вранці був на роботі. Раптом чоловік поїхав геть і на зв'язок більше не виходив. Коли жодної звістки так і не з'явилося, родичі звернулися до поліції. Підприємця оголосили у розшук, повідомляє ТСН.

"Це дійсно автомобіль, на якому зник чоловік. А щодо знахідки в салоні – ще зарано говорити, що це саме останки чоловіка, який розшукується", - каже начальник відділу комунікації обласної поліції Ганна Старчевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 33-річний чоловік зник разом із мікроавтобусом

Річку поблизу місця, де знайшли спалене авто, обстежують водолази. Та поки марно. У магазині зброї ж небагатослівні. Співробітники кажуть, що досі в шоці від того, що сталося.

Правоохоронці нині розглядають усі можливі версії – від бізнес-контактів до особистих стосунків. Але явних конфліктів Міщенко не мав, кажуть у поліції. Доки немає остаточних результатів експертиз, він і досі вважається зниклим безвісти.

У селі Старі Кодаки поблизу Дніпра знайшли спалений автомобіль Toyota Highlander із людськими рештками. Обпалені кістки виявили на задньому сидінні, поруч – каністра. Тіло може належати 42-річному місцевому бізнесмену. Особу загиблого встановить експертиза ДНК.

Зараз ви читаєте новину «Загадкове зникнення бізнесмена і труп у його авто: нові подробиці справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути