пʼятниця, 01 листопада 2019 15:00

Загадкова загибель 14-річного хлопця: говорять про причетність сина судді

Загадкова загибель 14-річного хлопця: говорять про причетність сина судді
У Прилуках на Чернігівщині 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на коліях. Батьки підозрюють вбивство. Фото - ТСН

Тіло загиблого в Прилуках 14-річного Дениса Чаленка направили до Чернігівського обласного бюро судово-медичної експертизи для проведення комісійного огляду.

Розслідування смерті хлопця перебуває на особистому контролі голови Нацполіції України Ігоря Клименка. Про це кореспондетові Gazeta.ua повідомила прес-офіцер ГУНП у Чернігівській області Мар'яна Рева.

"На даний час керівництво Національної поліції України взяло під контроль перебіг розслідування справи. Правоохоронці проводять заходи, необхідні для встановлення усіх обставин події. До роботи слідчо-оперативної групи залучені представники потерпілої сторони та засобів масової інформації", - сказала Рева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могли вбити "мажори": нові подробиці загадкової загибелі 14-річного хлопця

Тим часом містяни не припиняють мітинги біля відділу поліції та прокуратури. Кажуть, Дениса побили четверо підлітків. Один із яких нібито син судді столичного суду. На побиття вказують і численні плями крові, які батьки виявили за кількасот метрів від місця, де знайшли сина.

"Прикривається все. Наших дітей вбиватимуть, а ми мовчатимемо? На невинного машиніста переводять "стрілки". Відповідати має не він, а ті звірі, що зробили таке", - говорить Ольга Костюк.

Адвокат родини Чаленків Володимир Білик каже, що разом зі слідчими склали першочерговий план дій. Найперше – мають встановити фігурантів, які вчинили цей важкий злочин.

У Прилуках на Чернігівщині 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на коліях. 29 жовтня хлопець пішов на заняття з боксу і не повернувся додому вчасно, хоча раніше такого ніколи не траплялося. Батьки повідомили поліцію та почали пошуки самостійно. Мертвого хлопця знайшли поліцейські. Кажуть, смерть Дениса – нещасний випадок. Його збив дизель-потяг. Батьки підозрюють убивство.

Зараз ви читаєте новину «Загадкова загибель 14-річного хлопця: говорять про причетність сина судді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути