четвер, 31 жовтня 2019 20:45

Загадкова загибель 14-річного хлопця: люди пікетують поліцію

Загадкова загибель 14-річного хлопця: люди пікетують поліцію
У Прилуках Чернігівської області 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на коліях. Фото - ТСН

Ввечері 31 жовтня мешканці Прилук на Чернігівщині вийшли з пікетом під стіни поліції. Вимагають розслідувати убивство 14-річного Дениса Чаленка.

Його знайшли мертвим на коліях залізниці. У поліції кажуть, за попередньою інформацією, підліток переходив залізничну колію у невстановленому місці. Його збив дизель-потяг сполученням "Ніжин-Гребінка".

Люди переконані, хлопця поклали на колії вже мертвим. Батьки кажуть, син заступився за дівчину і через це мав конфлікт із Андрієм Терном. Про це напередодні смерті хлопець казав.

"Син мені ввечері повідомив, що заступився за дівчину. Йому погрожував той хлопець. Нібито, що "я тебе приб'ю". Я йому сказав, щоб не ліз, бо воно йому не треба. І син погодився", - розповів Віктор Чаленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19-річного студента вбило хвилею від поїзда

Батьки також мають інформацію від машиніста поїзда. Той розповів, що хлопець лежав бубликом скручений. Коли почав гальмувати, проїхав повз нього і на першому вагоні зупинився. Сам витяг загиблого, він був уже холодний.

Батьки впевнені, хлопця побили. Він увесь в синцях та гематомах. А краплі крові ведуть по колії у зворотному напрямку від руху поїзда.

До пікетувальників вийшов начальник Прилуцького відділу поліції Олександр Яцик. Сказав, що розглядаються різні версії загибелі хлопця. Якщо буде достатньо доказів, що смерть Дениса Чаленка не нещасний випадок – справу перекваліфікують.

У Прилуках Чернігівської області 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на коліях. 29 жовтня хлопець пішов на заняття з боксу і не повернувся додому вчасно, хоча раніше такого ніколи не траплялося. Батьки повідомили поліцію і почали пошуки самостійно. Мертвого хлопця знайшли поліцейські.

Зараз ви читаєте новину «Загадкова загибель 14-річного хлопця: люди пікетують поліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути