Ексклюзиви
вівторок, 27 лютого 2018 16:05

Затримали поляків, які підпалили спілку угорців в Ужгороді

Затримали поляків, які підпалили спілку угорців в Ужгороді
Будинок спілки угорців в Україні. Фото: 5.ua

Затримали зловмисників на території Польщі. Інформацію підтвердив речник міністра-координатора спецслужб Польщі Станіслав Жарин.

"Агентство внутрішньої безпеки Польщі затримало поляків, підозрюваних у підпалі будівлі обласного офісу організації закарпатських угорців КМКС. Польська спецслужба затримала трьох осіб у зв'язку зі спробою підпалу спілки угорців на початку лютого", - йдеться в повідомленні"Європейської правди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті підпалили угорське товариство. Клімкін засудив, у Будапешті звинуватили українців в екстремізмі

Затримали злочинців 21 та 22 лютого. Двох підозрюваних заарештували на 3 місяці. А ще над одним затриманим встановлено нагляд.

4 лютого 2018 року о 4:20 двоє осіб кинули "коктейль Молотова" у фасад будинку Товариства угорської культури Закарпаття (ТУКЗ) в Ужгороді. Впевнившись у підпалі будинку, вони зникли з місця події. Також на фасаді будинку слідчі виявили намальовану нацистську свастику.

Зараз ви читаєте новину «Затримали поляків, які підпалили спілку угорців в Ужгороді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути