середа, 09 червня 2021 09:53

За загадкових обставин зник 21-річний військовий
3

У Київській області зник 21-річний військовий, учасник бойових дій Віталій Кондратьєв.

Рідні шукають чоловіка вже третій місяць. Востаннє Віталія бачили в місті Біла Церква, де розташована його військова частина, розповіла його мати Олена, передає tsn.ua.

"Віталій зник при загадкових обставинах в Білій Церкві 6 березня 2021 року. Його нібито виселили з військового гуртожитку, і він з усіма речами попрямував у невідомому напрямку. Згодом його комбат мені сказав, що там у гуртожитку був якийсь конфлікт, були вибиті двері, розбитий унітаз, але подробиці не розголошували. Щоб зам'яти це діло, Віталія нібито попросили написати заяву на виселення за власним бажанням. Але про це я дізналася не так давно", - розповіла жінка.

Куди далі пішов її син, вона не знає. Ще мати розповіла, що напередодні зникнення син помирився зі своєю дівчиною і перебував у піднесеному настрої. У день зникнення Віталій Кондратьєв заходив у соцмережі.

Чоловік зник 6 березня 2021 року. В останнє його бачили біля військової частини
Фото: tsn.ua
Чоловік зник 6 березня 2021 року. В останнє його бачили біля військової частини
Чоловік зник 6 березня 2021 року. В останнє його бачили біля військової частини

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жодної звістки: третю добу розшукують зниклого офіцера

Незважаючи на звернення до поліції та військової прокуратури, за словами матері, Віталія відтоді ніхто особливо не шукає.

Фастівська поліція кримінальну справу одразу після зникнення не відкрила, натомість переслала заяву матері у військову частину Віталія. Жінка розповіла, що 3 червня написала повторну заяву у Фастівську поліцію, її зареєстрували, але поспілкуватися зі слідчим матері поки що так і не вдалося.

"Віталій свій обов'язок щодо захисту Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України виконав у повному обсязі та продовжував це робити до свого зникнення. Він восени повернувся зі Сходу, де пів року ніс службу. Потім до березня перебував у військовій частині в Білій Церкві", - каже мати.

У Фастівській поліції розповіли, що заяву матері вони зареєстрували. Жінка сподівається знайти сина живим і просить усіх, кому щось про нього відомо, звертатися за телефонами: 0(68) 777 0112 або 102.

На Одещині шукають зниклого Олексія Черткова, керівника штабу Одеського загону морської охорони Держприкордонслужби й заступника командира. Його офіційно оголосили в розшук. Але ні статтю, за якою відкрили кримінальне провадження, ні версії зникнення не розголошують. Кажуть, щоб не нашкодити слідству.

Зараз ви читаєте новину «За загадкових обставин зник 21-річний військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути