понеділок, 18 липня 2022 11:53

Спецтема: Війна Росії проти України

"За Вінницю": льотчики ЗСУ передали окупантам ударний "привіт"

"За Вінницю": льотчики ЗСУ передали окупантам ударний "привіт"
Протиповітряна оборона продовжує контролювати повітряний простір на підконтрольній території. Фото: t.me/kpszsu

Від початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації авіація Повітряних сил Збройних сил України завдала понад 1750 групових авіаударів по окупантах.

Українські штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м знищили 30 окупантів, командно-спостережний пункт роти, взводний опорний пункт та 20 одиниць техніки, повідомила 18 липня пресслужба командування Повітряних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У РФ розкрили командуючого угрупуванням військ окупантів на Донбасі

"Ударні групи штурмовиків та бомбардувальників, під прикриттям винищувальної авіації Повітряних сил, продовжують доносити до окупантів переконливі аргументи у вигляді бомб та ракет. 17 липня російське командування недорахувалося трьох десятків орків, уражено до 20 одиниць техніки рашистів, КСП роти та ВНП", – йдеться у повідомленні.

Протиповітряна оборона продовжує контролювати повітряний простір на підконтрольній території. Минулої доби також збили один безпілотник противника.

Українські льотчики завдають суттєвих втрат ворогу як у повітрі, так і на землі. Щоденно наші бомбардувальники та штурмовики під прикриттям винищувачів наносять авіаційних ударів по позиціях російських окупантів.

93-я окрема мотострілецька бригада "Холодний Яр" показала фото захисників з передової. На рахунку "холодноярівців" не один десяток знищеної ворожої техніки й ліквідованих загарбників. Бійці вміло збивають російські гелікоптери. Зокрема, 13 червня воїни знищили черговий ворожий Ка-52.

Зараз ви читаєте новину «"За Вінницю": льотчики ЗСУ передали окупантам ударний "привіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути