четвер, 29 серпня 2013 11:20

За відмову займатись проституцією, 19-річну киянку ледь не закатували до смерті

За відмову займатись проституцією, 19-річну киянку ледь не закатували до смерті
Фото: zakarpattya.net.ua

Під столицею мало не закатували до смерті 19-річну дівчину. Їй запропонували влаштуватися на роботу до борделю. Коли вона відмовилась і пригрозила міліцією, її віддубасили битою і різали ножем.

Дев'ятнадцятирічна Світлана довго не могла працевлаштуватися, тож сусідський парубок підказав номер телефона знайомого роботодавця. Оглядини шеф влаштував просто серед вулиці. Назвався Олегом.

Проте дізнавшись, що пропонують роботу проститутки, дівчина відмовилася і пригрозила викликати міліцію.

Наступного дня дівчину просто затягли до автомобіля, вивезли до лісосмуги, там дубасили биткою й різали ножем. Лікарі кажуть, те, що дівчина вижила - справжнє диво.

Керував викраденням учорашній сутенер. З ним були ще троє: парубок з дівчиною в салоні, і молодик у багажнику.

"Сергій ударив мене в живіт ножом. Потім сказав мені Олєг роздіться, знять сарафан. Після цього мене вдарили ножом у шию, і я начала тікать. Мене догнав Олєг і ударив бітою по правій стороні лиця. Я впала. Олег сказав: "мало", і давай іще мене різат", - розповіла Світлана.

Дівчина була без ознак життя, тож кати поїхали геть. Утім за кілька хвилин повернулися, і своєї жертви на місці не застали. Дівчина якимось дивом прийшла до тями і сховалася в кущах. Як дісталася сусідніх з лісом дач - не пам'ятає. Дачники викликали "швидку", дівчину прооперували.

За дві доби Світлана вже могла спілкуватися з оперативниками. Вона детально описала зовнішність нападників, і їхні фото одразу ж знайшли у кримінальній картотеці.

"Відомості про дану подію внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань з ч.2 ст. 15 ККУ "замах на умисне вбивство".Особи встановлені. Наразі відносно одного з них, який був організатором даної події застосвано запобіжний захід тримання під вартою. Інших розшукуємо", - розповіла Тетяна Малишева, помічник керівника Святошинського РУ міліції м. Києва.

Нині життю Світлани вже нічого не загрожує, та її родичі досі у відчаї. Через брак коштів ще не доліковану дівчину фактично витурили з лікарні. А ще люди дуже страхаються помсти злочинців. На час розслідування злочину дівчина вирішила покинути столицю.

Зараз ви читаєте новину «За відмову займатись проституцією, 19-річну киянку ледь не закатували до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути