понеділок, 04 червня 2007 10:11

За вбивство Кушнарьова нікого не каратимуть

З Дмитра Завального можуть зняти звинувачення в необережному вбивстві народного депутата від Партії регіонів Євгенія Кушнарьова. Про це повідомив прокурор Харківської області Василь Сінчук. За словами прокурора, звинувачення будуть зняті у випадку, якщо буде доведено, що Завальний не цілився в Кушнарьова.

Раніше харківська прокуратура висунула звинувачення підозрюваному в необережному вбивстві Кушнарьова Дмитрові Завальному - 37-річому помічникові депутата від Партії регіонів Дмитра Шенцова.

Сінчук вважає, що суть справи очевидна: слідство припускає, що смертельне поранення по необережності Кушнарьову завдав власник мисливської дачі Завальний. Відразу ж після НП він потрапив до лікарні із серцевим приступом, але дав свідчення слідству.

Наразі Завальний перебуває під підпискою про невиїзд.

Проте, справу про загибель Кушнарьова досі не передано до суд, оскільки низку складних комплексних експертиз усе ще не закінчено. Сінчук зазначив, що висновки про відповідальність Завального будуть залежати від результатів цих експертиз.

За словами прокурора, фатальний постріл пролунав не в машині, а, щонайменше, у 100 метрів від неї. Тепер експерти повинні визначити, кому належали інші чотири кулі, гільзи від яких було виявлено на місці трагедії.

У той же час Сінчук переконаний, що провини лікарів у смерті Кушнарьова немає.

Правоохоронними органами розглядалися спочатку три версії загибелі депутата - нещасний випадок, убивство по необережності та навмисне убивство. Генеральна прокуратура перекваліфікувала справу про загибель народного депутата Кушнарьова на "вбивство по необережності".

Кушнарьов помер у лікарні в Харківській області 17 січня внаслідок вогнепального поранення , отриманого під час полювання в Ізюмському районі Харківської обл. 16 січня о 16:22 Кушнарьова було допроваджено до центральної міської лікарні міста Ізюм Харківської області після поранення черевної порожнини і з великою втратою крові. У народного депутата було ушкоджено всю праву сторону черевної порожнини. Наступного дня Кушнарьов помер внаслідок зупинки серця, пише РБК-Украина.

Зараз ви читаєте новину «За вбивство Кушнарьова нікого не каратимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути