пʼятниця, 15 березня 2013 21:36

За стрілянину в московському ресторані затримали 19 осіб

За стрілянину в московському ресторані затримали 19 осіб
Фото: gold-oliva.ru

У Москві затримали передбачуваних учасників перестрілки, яка сталася в столичному ресторані "Олива" в лютому 2013 року. Як повідомляє в п'ятницю, 15 березня, прес-служба ГУ МВС РФ по Москві, затримано в загальній складності 19 осіб.

З повідомлення прес-служби випливає, що 14 березня поліцейські провели операцію в різних районах російської столиці і затримали 13 осіб. У трьох з них, що опинилися уродженцями Вірменії, вилучили майже чотири грами наркотичної речовини, що містить героїн.

15 березня затримали ще шістьох підозрюваних. Їх виявили в квартирі в центрі Москви. Підозрювані забарикадувалися в квартирі і чинили опір поліцейським. Пізніше у них вилучили гранату і вогнепальну зброю.

Відзначається, що робота по встановленню та затриманню інших учасників конфлікту в кафе триває.

Конфлікт із застосуванням вогнепальної зброї в ресторані "Олива" на Смоленському бульварі стався в ніч на 8 лютого. Поліція, викликана на місце події, встановила, що в бійці брали участь близько 40 осіб - вихідці з північнокавказьких республік і Вірменії. Один з учасників конфлікту отримав вогнепальне поранення.

За фактом події порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 213 (хуліганство) і частини 2 статті 222 КК РФ (незаконний обіг зброї).

Зараз ви читаєте новину «За стрілянину в московському ресторані затримали 19 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути