субота, 13 грудня 2014 13:53

За останню добу українські війська не понесли жодних втрат. Карта АТО
3

У зоні АТО за минулу добу втрат серед українських військовослужбовців не зафіксовано. Про це повідомив керівник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

Разом з тим українські спецслужби продовжують здійснювати контртерористичні заходи і затримувати на звільнених територіях диверсантів. Так, за даними Лисенка, у Луганській області оперативна група виявила колишнього співробітника Держслужби з надзвичайних ситуацій України, який працював на "ЛНР".

Крім того у м.Попасна Луганської області СБУ затримала інформатора терористів, який за гроші передавав дані про розміщення та стан укріплень українських блокпостів, а також коригував обстріли українських позицій в районі Попасної з важкої артилерії реактивних систем залпового вогню "Град".

"Ще двох терористів затримали в Красноармійську, вони збирали відомості про дислокацію і переміщення сил АТО, формували списки українських активістів. Інформатори не встигли передати списки в ДНР, їх затримала наша спецслужба", - повідомив Лисенко.

Також Лисенко повідомив, що до котелень м.Дебальцеве (Донецька обл.) відновлено постачання електроенергії.

"Бригадами Донецького обленерго відновлено подачу електроенергії в котельні Дебальцеве. Це дозволило відновити тепло і водопостачання населенню міста", - зазначив Лисенко.

Також інформаційно-аналітичний центр РНБО опублікував свіжу карту АТО станом на 12.00 13 грудня.

Як відомо, раніше у прес-центрі АТО заявила, що протягом доби зафіксовано 11 випадків порушення "режиму тиші" з боку терористів. Використовучи ПТРК, міномети, артилерію та стрілецьку зброю, бандити відкривали вогонь по позиціях сил АТО в районах населених пунктів Фрунзе, Донецький, Щастя, Станиця Луганська, Старомихайлівка, Нікішино, Павлопіль. Окрім того чотири рази терористи вели вогонь саме по населених пунктах з метою дискредитації підрозділів Збройних Сил України.

Зараз ви читаєте новину «За останню добу українські війська не понесли жодних втрат. Карта АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути