четвер, 29 листопада 2012 00:57

За невдалий жарт, колишнього в'язня з Одещини, знову засудили на 3 місяці

За невдалий жарт, колишнього в'язня з Одещини, знову засудили на 3 місяці
ФОТО: svit24.net

Набув чинності вирок Малиновського районного суду Одеси по кримінальній справі, порушеній органами міліції за матеріалами Служби безпеки України відносно громадянина України, який анонімно повідомив про замінування однієї з виправних колоній Одеській області, повідомляє прес-центр СБУ в середу.

"У березні на телефон чергової частини УМВС в Одеській області надійшов анонімний телефонний дзвінок з повідомленням про замінування пенітенціарного закладу. На місце події негайно виїхали оперативні служби СБУ, МНС і міліції. Під час огляду приміщення і прилеглої до колонії території фахівцями-вибухотехніками вибухових пристроїв або речовин не виявлено", - говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпропетровську затримали "жартівника", який "замінував" вокзал

Як з'ясували оперативники, телефонний дзвінок зробив 24-річний місцевий житель, який у той час вже відбував покарання в тій же виправної колонії за здійснення крадіжки. Як пояснив слідству зловмисник, таким чином, він хотів пожартувати над правоохоронцями.

Поки тривало слідство за фактом "телефонного тероризму" у цього ув'язненого вже закінчився попередній термін відбування покарання.

Рішенням суду зловмисник визнаний винним і засуджений до трьох місяців позбавлення волі. Засудженого взяли під варту в залі суду і супроводили до місця відбування покарання.

Зараз ви читаєте новину «За невдалий жарт, колишнього в'язня з Одещини, знову засудили на 3 місяці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути