вівторок, 19 листопада 2013 16:58

За крадіжку з автівки ста гривень молодик з Вінниччини може сісти на 5 років
6

Фото: Фото: Анна Бова

24-річного мешканця селища Брацлав на Вінниччині втретє судять за пограбування автомобілів. Останню крадіжку чоловік скоїв навесні цього року у Вінниці. Розбив скло автомобіля "Хюндай", який господар залишив під будинком по вулиці Кропивницького, та вкрав 100 гривень.

"При огляді пограбованого авто ми виявили відбитки пальців, що допомогло встановити особу злочинця. Хлопець виховувався в інтернаті. Раніше двічі відбував покарання за грабунки. Обкрадав будинки та магазини, тому в 15 років вперше потрапив за грати до колонії для неповнолітніх. Останній злочин здійснив невдовзі після звільнення", - розповідає начальник відділу криміналістичних досліджень НДЕКЦ при УМВС у Вінницькій області Олександр Шрамко.

За крадіжку ста гривень із машини чоловікові і загрожує до п'яти років позбавлення волі. Правоохоронці наголошують, щоб автовласники були обачними, і не залишали цінних речей в автомобілях.

"Злодії навчилися працювати тихо. Не розбивають вікна, а склорізом роблять надрізи. Скло просто розсипається, сигналізація в авто не спрацьовує. Найчастіше крадуть відеореєстратори, навігатори, магнітофони та барсетки", - каже Олександр Шрамко.

Зараз ви читаєте новину «За крадіжку з автівки ста гривень молодик з Вінниччини може сісти на 5 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути