Ексклюзиви
середа, 07 вересня 2011 10:57

За фразу "Спасибо жителям Донбасса" на футболках УБОЗ розгромив офіс компанії

За фразу "Спасибо жителям Донбасса" на футболках УБОЗ розгромив офіс компанії

В офісі компанії ProstoPrint учора ввечері, 6 вересня, пройшов обшук з вилученням техніки.

Про це повідомив керівник проектів ProstoPrint.com, ProstoBook.com, Futbolka.ua Денис Олейников.

Як розповів Олейников, з офісу винесли практично все обладнання - преси, плоттери, комп'ютери, не вивезли тільки важку техніку. З 3 до 9 годин ранку співробітників офісу не випускали, забороняючи користуватися телефонами або зв'язуватися із зовнішнім світом.

"З офісу все вивезли в невідомому напрямку, не надавши нам можливості ні описати, ні проконтролювати, куди його вивезли. Сьогодні з 12:00 нас знову туди (в УБОЗ - ред.) запрошують", - розповів він.

Ніяких документів співробітники УБОЗу не пред'являли. Керівник ProstoPrint звернувся з проханням надати в тимчасове (на два-три тижні) користування будь-які комп'ютери, щоб відновити роботу сервісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua захопив УБОЗ

Офіційна причина обшуку, яку центр зв'язків з громадськістю ГУ МВС в Україні озвучив каналу 24: обшук проводився співробітниками УБОЗ в рамках кримінальної справи, порушеної за підробку сувенірної продукції до Євро-2012. Жодним чином обшук не був пов'язаний з "випуском цією організацією футболок з написом, яка згадувалася в Інтернет-мережах", підкреслили в МВС.

За словами власника ProstoPrint, причина обшуку в футболках з написом "Спасибо жителям Донбасса", виставленим на сайті проекту: Раніше в компанію дзвонили люди з анонімного телефону і наполегливо рекомендували прибрати з сайту футболки. Погрожували у випадку відмови.

"Згідно з офіційною версією тут знаходився центр з виробництва контрафактної продукції з логотипом Євро-2012. Але ця версія не витримує ніякої критики".

Як пояснив Олейников, проект займається друком футболок на вимогу, і коли надійшло замовлення на футболки з логотипом Євро-2012, замовники самі принесли макет.

"Після того, як вони тут все розгромили, на нашому ж принтері вони цей логотип роздрукували, розвісили по стінах і почали це все знімати на відео", - розповів він.

Зараз ви читаєте новину «За фразу "Спасибо жителям Донбасса" на футболках УБОЗ розгромив офіс компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути