середа, 25 грудня 2013 10:24

За фактом нападу на активіста харківського Євромайдану порушили справу

За фактом нападу на активіста харківського Євромайдану порушили справу
Фото: tvi.ua

Міліція розпочала кримінальне провадження за фактом нападу і нанесення ножових поранень активісту Євромайдану у Харкові Дмитру Пилипцю.

"За адресою (вказаною Д.Пилипцем - Ред.) виїжджала слідчо-оперативна група Київського РВ міста Харкова. Працівники міліції оглянули місце події, вилучили речові докази та допитали свідків... Зібрана інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочинів, передбачених ч. 4 ст.296 (хуліганство) і ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області, поширеному в середу, пише "Інтерфакс-Україна".

За інформацією міліції, лікарі Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, куди звернувся Пилипець, констатували у нього непроникаючі різані рани лівого і правого стегон, а також кисті руки.

"Стан здоров'я потерпілого задовільний. Зараз співробітниками міліції проводяться всі необхідні заходи для встановлення осіб, причетних до скоєння кримінального злочину", - йдеться в повідомленні відділу зі зв'язків з громадськістю.

Як повідомлялося, у вівторок ввечері двоє невідомих напали на Пилипця в центрі Харкова, коли він повертався після проведення акцій Євромайдану і завдали йому кілька ударів ножем.

Зараз ви читаєте новину «За фактом нападу на активіста харківського Євромайдану порушили справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути