понеділок, 11 червня 2012 17:11

З магазину, через який впала луцька "хрущівка", вночі вивозили меблі

З магазину, через який впала луцька "хрущівка", вночі вивозили меблі
Вісім сімей залишились без житла. Фото: kharkovforum.com

З магазину меблів, через який завалився будинок у Луцьку, вчора вночі повивозили вцілілі меблі.

"У тому магазині ніхто не з'являвся протягом дня, - розповідає лучанка Ірина. - Мабуть боялися, що мешканці будинку можуть зробити самосуд. Але людям було не до того. У двох сімей загинули дідусі. Ще одна жінка досі лежить у лікарні. Вона сильно вдарила голову".

Вчора в одному з будинків Луцька завалився під'їзд. Упали квартири з другого по п'ятий поверх. Винуватцем трагедії, за підозрою жителів будинку, є магазин меблів і офісної техніки "Крісла Стільці Столи". Аби розширити приміщення у магазині, там знесли несучу стіну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку обвалилася 5-поверхівка: є жертви і люди під завалами

"Той магазин отримав у міській раді дозвіл на перепланування приміщення, - пояснює Ірина. - Ніхто з держслужбовців не задумався над наслідком такої афери. Хтось на цьому гроші заробив, а у когось родичі загинули".

Вісім сімей залишились без житла. 42 сім'ям повертатися у свої квартири в напівзруйнованій "хрущівці" небезпечно. Обвали можуть повторитися. У будинку вимкнули світло, воду, каналізацію.

"О 23.00 під магазин на першому поверсі під'їхав ескаватор, вантажівка, кілька вантажників і працівників МНС. Вони допомогли робочим пройти у магазин і повиносити вцілілі меблі. Столи і крісла були запилені. Частина меблів досі знаходиться під завалами. Все робилось вночі, щоб не викликати обурення у місцевих жителів. Директор магазину на місце трагедії не приїхав. Кажуть, зараз він у Києві", - кажуть місцеві.

Зараз ви читаєте новину «З магазину, через який впала луцька "хрущівка", вночі вивозили меблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути