пʼятниця, 28 вересня 2012 13:13

Як все починалось. У Мережу потрапило ще одне відео зі смертельних перегонів на Бориспільській трасі

Як все починалось. У Мережу потрапило ще одне відео зі смертельних перегонів на Бориспільській трасі
Гонщики готуються до старту

У Мережу потрапило чергове відео фатального старту вуличних гонок на Бориспільській трасі, в яких загинув чиновник Міністерства економіки Сергій Чекашкін. Аварія, яка забрала життя Чекашкіна і Ярослава Сорокіна, сталася через 1,5 км після початку заїзду.

На відео відображено, як гонщики готуються до старту, а також можна впізнати місце на Бориспільській трасі біля заправної станції. Також на кадрах чітко видно перекрита дорога учасниками дійства - один з автомобілів стоїть поперек траси, за яким видно що стоять в заторі машини, в тому числі вантажні, пише ЛігаБізнесІнформ.

Варто відзначити, що раніше правоохоронці заявляли, що в рамках порушеної кримінальної справи ще з'ясовують, чи могли відбуватися такі гонки на вулицях Києва.

"У міліції на сьогоднішній день немає підстав вважати, що це були гонки або якісь змагання", - зазначив керівник прес-служби Управління МВС України в Київській області Микола Жукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незаконними автоперегонами зацікавився Захарченко

Тим не менше, напередодні столична ДАІ опублікувала нагадування про те, що за незаконне перекриття дороги для організації вуличних гонок передбачена кримінальна відповідальність.

"Такі правопорушення, а саме - перешкоджання руху транспортних засобів, згідно з частиною 3 статей 122 Адміністративного кодексу України, караються штрафом у розмірі від 525 до 680 гривень. Якщо ж рух транспортних засобів взагалі блокується, то тоді відповідно до статті 279 Кримінального кодексу України вже настає кримінальна відповідальність, яка передбачає не тільки штрафні санкції, а й обмеження волі на строк до трьох років", - підкреслили в ДАІ.

Також Державтоінспекція столиці звернулася до всіх учасників запланованих на ніч п'ятниці вуличних гонок пам'яті загиблого Сергія Чекашкіна, врахувати, що подібні заходи, якщо на їх проведення немає дозволу, є незаконними.


Зараз ви читаєте новину «Як все починалось. У Мережу потрапило ще одне відео зі смертельних перегонів на Бориспільській трасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути