субота, 06 червня 2020 11:40

Витягли з вогню трьох дітей

Витягли з вогню трьох дітей
Пожежа виникла на сходовій клітині між 7 та 8 поверхами дев'ятиповерхового житлового будинку. Фото: https://www.dsns.gov.ua/

6 червня о 07:19 надійшло повідомлення про пожежу на просп. Праці в місті Дніпро.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла на сходовій клітині між 7 та 8 поверхами дев'ятиповерхового житлового будинку. По зовнішній пожежній драбині спустили 3 дітей і одного дорослого. На свіже повітря самостійно вийшли 16 осіб - мешканці верхніх поверхів, повідомляє Держслужба України з надзвичайних ситуацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік підпалив свою колишню дружину

Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 15 кв. м. Вогонь було локалізовано о 07:41, ліквідовано о 07:57. До гасіння пожежі залучено 13 рятувальників та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

2 червня о 22:15 на вул. Миколи Хвильового в Дніпрі зайнявся 2-поверховий приватний будинок. Полум'я миттєво охопило житлові кімнати на обох поверхах та перекинулось на дах будівлі. Постраждала 62-річна власниця. Будинок підпалив племінник подружжя. Їх самих закрив і не дозволяв вийти на вулицю. Так тривало доти, поки на допомогу не прибігли сусіди і не вивели постраждалих з палаючого будинку.

Зараз ви читаєте новину «Витягли з вогню трьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути