Ексклюзиви
пʼятниця, 25 квітня 2014 13:14

В'їзди до Хмельницького перегородили блокпостами
5

24 квітня на в'їзді до Хмельницького з боку Вінниці автомайданівці встановили блокпост із залізобетонних блоків. Зараз його укріплюють мішками з піском. Зранку 25 квітня почали зводити другий блокпост — на в'їзді до міста з боку Рівного.

- Зараз складаємо графік чергування, - каже голова громадської організації "Автомайдан-Хмельниччини" Вікторія Середюк. – По 12 годин стояти важко – хоча б по 6. Потрібні добровольці.

У першу ніч чергувало 5 чоловік: комендант, 2 автомайданівців, і 2 з самооборони. ДАІшників не було, тож автівок не спиняли, бо не мали права. Наразі письмово уже звернулися до керівництва обласного ДАІ. Цієї ночі патрулюватимуть разом.

- Люди ставляться з розумінням, - продовжує Вікторія Середюк. – Зупиняються, розпитують. Після роз'яснень один чоловік поїхав. А за кілька годин привозить "КамАЗ" піску і питає, куди висипати. Ми мішки закупили, то зараз пости укріплюємо.

Біля блокпостів встановлюють відповідні дорожні знаки про перешкоди. Поряд з блокпостами рятувальники розгортають намети. Там можна випити гарячого чаю, перепочити та зігрітися біля печі-буржуйки.

Автомайданівці планують звести блокпости на всіх в'їздах до міста.

Зараз ви читаєте новину «В'їзди до Хмельницького перегородили блокпостами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути