вівторок, 30 серпня 2011 14:21

Ввечері столичним пожежникам довелося гасити кілька машин, що горіли

Ввечері столичним пожежникам довелося гасити кілька машин, що горіли

29 серпня о 21 год. 32 хв. оперативний диспетчер Головного управління МНС України в Києві отримав повідомлення про те, що на Бульварі Лесі Українки, 24 під час руху в моторному відсіку автомобіля "Шевроле Лачетті" виникла пожежа.

Про це повідомили у прес-службі МНС Києва.

"Водій автомобіля встиг оперативно відреагувати та збити полум'я вогнегасниками до прибуття пожежних розрахунків. Вогнеборці додатково охолодили розігрітий двигун водою, щоб не виникло повторне займання. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено моторний відсік та лакофарбове покриття капоту. Причина пожежі та збиток наразі встановлюються", - йдеться у повідомленні.

У відомстві також повідомили, що цього ж дня, о 21:55 год. в Голосіївському районі на вул. Панківській, 20 сталась схожа ситуація. Під час руху автомобіля "БМВ-520" в моторному відсіку сталося коротке замкнення електропроводів з послідуючим горінням. Рятувальники ліквідували пожежу піною. Пожежею пошкоджено акумулятор та моторний відсік.

"Ще одна пожежа в автомобілі сталася сьогодні вночі 30 серпня о 00:24 ночі в Дарницькому районі на вул. Анни Ахматової, 35-Б. На узбіччі проїжджої частини дороги горів вантажний автомобіль марки "ІФА". Від вогню постраждали оббивка салону, моторний відсік, а також продукти харчування, що знаходились у вантажному відсіку. Причина пожежі та збиток з'ясовуються", - розповіли в МНС.

Зараз ви читаєте новину «Ввечері столичним пожежникам довелося гасити кілька машин, що горіли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути