вівторок, 15 січня 2019 11:36

Встановили загиблих і постраждалих у кривавій ДТП під Харковом

Встановили загиблих і постраждалих у кривавій ДТП під Харковом
На Харківщині зіштовхнулися мікроавтобус Renault Master і легковик Hyundai Accent. Загинуло 4 людей. Фото - npu.gov.ua

Харківські слідчі встановили дані усіх загиблих і постраждалих у смертельній аварії біля села Коробочкине Чугуївського району.

За даними поліції, 9 громадян віком від 20 до 55 років, які були доставлені до медичних закладів, виявилися мешканцями Луганської та Донецької областей.

"Встановлено, що водій легковика Hyundai не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого допустив зіткнення з мікроавтобусом Renault. Від отриманих травм 34-річний водій, 2 пасажирки Hyundai - 36-річна мешканка Ізюмського району та 23-річна жінка загинули на місці. 24-річна пасажирка Renault із Донецької області також отримала ушкодження, несумісні з життям", - повідомили у відділі комунікації поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили про стан постраждалих у масштабній аварії під Харковом

До Чугуївської центральної районної лікарні з травмами різного ступеня тяжкості були доставлені 7 осіб, які їхали у мікроавтобусі. До Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги були госпіталізовані 20 і 44-річні жительки Луганської області.

Слідче управління звертається до свідків та очевидців події з проханням надати інформацію щодо аварії: вул. Маяковського, 22 та за телефонами: 715-71-60, 705-96-91, 705-96-63.

Біля села Коробочкине Чугуївського району на Харківщині зіштовхнулися мікроавтобус Renault Master і легковик Hyundai Accent о восьмій ранку 14 січня. Загинуло 4 людей.

Зараз ви читаєте новину «Встановили загиблих і постраждалих у кривавій ДТП під Харковом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути