понеділок, 25 листопада 2013 10:09

"Врадіївських ґвалтівників" відправлять у колонію Луценка

"Врадіївських ґвалтівників" відправлять у колонію Луценка
Фото: ipress.ua

29 листопада суд повинен поставити крапку у резонансній справі про зґвалтування Ірини Крашкової у Врадіївці. Після винесення вироку засуджені міліціонери будуть перевезені в Менську виправну колонію №91, де основний контингент засуджених - колишні правоохоронці. Серед найвідоміших в'язнів тут суддя Ігор Зварич, а раніше був екс-глава МВС Юрій Луценко.

Всупереч очікуванням, прокуратура попросила не максимальну міру покарання: капітана міліції Євгена Дрижака і лейтенанта міліції Дмитра Поліщука пропонують засудити до 15 років, єгеря Сергія Рябиненка - до 10 років, а колишньому заступнику начальника Врадіївського райвідділу міліції Михайлу Кудринскому дати 5 років. Крім того, міліціонери просять позбавити звань і конфіскувати майно. Захист постраждалої не згоден, він вимагає для міліціонерів Дрижака і Поліщука довічне. Крім того, в справі заявлено цивільний позов Крашкової, в якому вона вимагає стягнути з обвинувачених тисячу мінімалок (сьогодні це 1147 грн), тобто 1 млн 147 тис. грн.

На останньому засіданні підсудні сказали своє останнє слово. Єгер Сергій Рябиненко вибачався перед потерпілою і просив суд не карати його суворо. А міліціонери Дмитро Поліщук, Євген Дрижак і Михайло Кудринський заявили, що не мають стосунку до злочинів, в яких їх звинувачують.

26 червня троє чоловіків затягли в автомобіль мешканку смт Врадіївка, вивезли її до лісосмуги біля села Сирове і зґвалтували. По дорозі і на місці зґвалтування дівчину жорстоко били.

 

Зараз ви читаєте новину «"Врадіївських ґвалтівників" відправлять у колонію Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути