Ексклюзиви
середа, 13 вересня 2017 18:10

"Впізнати дитину практично неможливо" - батько дівчинки, яка постраждала при вибуху в авто

"Впізнати дитину практично неможливо" - батько дівчинки, яка постраждала при вибуху в авто
Наталія Целовальникова разом із 7-річною донькою підірвалися у авто Тимура Махаурі. Жінка у важкому стані – може втратити зір, ногу та ніколи не говоритиме. Її донька отримала незначні травми. Фото - Facebook

Сергій Кошель, батько постраждалої від вибуху на Бессарабці в Києві дівчинки, яка перебувала в автомобілі з мамою і Тимуром Махаурі, розповів про стан 7-річної доньки і про свої стосунки з колишньою дружиною.

За його словами, дочку привезли до лікарні в стресовому стані. Перша лікарня була Охматдит, а друга - опікова. В Охматдиті дитину повністю перевірили, зробили томограму головного мозку, повністю всіх органів. Сказали, що ніяких серйозних поранень у дівчинки немає. Про це йшлося в ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після таких травм ніхто не заговорить": колишній чоловік постраждалої від вибуху в авто Махаурі розповів про її стан

"Сказали, що ніякого серйозного поранення у дитини немає. Крім того, що порізана нога. Один глибокий поріз. Руки обпалені. І слава Богу, що вона у мене була в шкіряній куртці. Весь температурний удар пішов на куртку. Якщо б я не одягнув її, то руки, напевно, у неї були б в іншому стані. Після перев'язок вона вже в нормальному стані. Розмовляє. Все пам'ятає добре. Очі тільки відкрилися, тому що все обличчя було набрякле. Вона майже вся перебинтована - ноги до колін, кисті рук, голова теж. Видно тільки очі і губи", - каже Кошель.

За словами чоловіка, дитина не пам'ятає деталей вибуху. Перед тим дівчинка з мамою була у крамниці – купували іграшки. Після розлучення Сергія та Наталії, це була перша зустріч матері з донькою, коли вони залишилися наодинці.

У п'ятницю, 8 вересня, о 18:08 на вул. Скоропадського, неподалік від Бессарабського ринку в центрі Києва, вибухнув легковик "Тойота Кемрі". Загинув громадянин Грузії 39-річний Тимур Махаурі. Разом з ним в авто перебувала подруга Наталія Целовальникова та її 7-річна донька.

Зараз ви читаєте новину «"Впізнати дитину практично неможливо" - батько дівчинки, яка постраждала при вибуху в авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути