субота, 10 вересня 2022 09:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог з новою силою обстріляв Харків з областю: перші подробиці і фото
13

Російські окупанти вночі обстріляли Харківський район.

У Новій Водолазі загинула 62-річна жінка, повідомив у суботу вранці голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram. Там зруйнований приватний будинок, сталася пожежа.

"Протягом минулої доби ворог завдавав масованих ударів по місту Харків та по населених пунктах Ізюмського, Чугуївського та Богодухівського районів. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, сталися численні пожежі", – йдеться у повідомленні.

Внаслідок ракетного удару по смт Нова Водолага загинула жінка
Фото: facebook.com/MNSKHARKIV
Внаслідок ракетного удару по смт Нова Водолага загинула жінка
Внаслідок ракетного удару по смт Нова Водолага загинула жінка
Внаслідок ракетного удару по смт Нова Водолага загинула жінка
Внаслідок ракетного удару по смт Нова Водолага загинула жінка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скалічені діти й згорілі будівлі: показали наслідки потужного обстрілу центру Харкова

Росія мститься за успішні дії Збройних сил України щодо звільнення Харківщини. Тому вчора вдень ворог масовано обстрілював мирних людей у Харкові та звільненій Балаклії. Поранень у місті зазнали 14 цивільних, зокрема троє дітей. В Ізюмському районі госпіталізували п'ятьох людей. Окрім того, в Харківському районі поранень зазнав ще один цивільний.

"На лінії зіткнення тривають запеклі бої. ЗСУ проводять успішні операції зі звільнення нашої території від окупантів. На Харківщині захисники вклинилися в оборону противника на глибину до 50 км. Звільнено або взято під контроль понад 30 населених пунктів області", – додав Синєгубов.

Російські окупанти обстріляли Харків з реактивних систем залпового вогню 9 вересня близько 14:10. Прильоти зафіксували в Шевченківському районі міста. Пошкоджено школу, дитсадок, житлові будинки, автозаправну станцію, автомобілі й магазини. У Холодногірському районі Харкова снаряд влучив у приватний будинок, що призвело до його повного руйнування.

Вночі ворог інтенсивно завдавав по Харкову й області ракетні та удари з реактивних систем залпового вогню. Частина ракет "самоліквідувалася" на території Росії. У Харкові внаслідок російського терору сталася пожежа та руйнація триповерхової адмінбудівлі в Салтівському районі. Є влучання у Київському районі, там загинула 53-річна жінка.

Зараз ви читаєте новину «Ворог з новою силою обстріляв Харків з областю: перші подробиці і фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути