пʼятниця, 09 вересня 2022 09:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Смертельна атака на Харків: Синєгубов повідомив перші подробиці
12

Цієї ночі ворог інтенсивно завдавав по Харкову й області ракетні та удари з реактивних систем залпового вогню. Частина ракет "самоліквідувалася" на території Росії.

У Харкові внаслідок російського терору сталася пожежа та руйнація триповерхової адмінбудівлі в Салтівському районі, повідомив у п'ятницю вранці голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram. Є влучання у Київському районі, там загинула 53-річна жінка.

"Протягом доби зазнавали ударів окупантів Ізюмський, Харківський, Чугуївський і Богодухівській райони. Вночі ворог інтенсивно гатив по Харківському району: одна ракета влучила в землю поблизу приватних будинків, пошкоджено вікна. Зранку медики госпіталізували чоловіка в Дергачівській громаді, де також окупанти продовжують чинити терор проти мирного населення", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вночі вдарила по Харкову. Є влучання у навчальний заклад

Учора внаслідок ранкового артобстрілу Харкова загинуло двоє людей
Фото: t.me/pgo_gov_ua
За добу рятувальники здійснили 32 оперативних виїзди
За добу рятувальники здійснили 32 оперативних виїзди
Учора внаслідок ранкового артобстрілу Харкова загинуло двоє людей
Учора внаслідок ранкового артобстрілу Харкова загинуло двоє людей

Чугуївський район також зазнав активних обстрілів росіян. У Чугуєві загинула 60-річна жінка. Пошкоджені приватні будинки, навчально-спортивний центр, господарчі споруди.

"Загалом за добу медики госпіталізували 10 людей: вісьмох – у Харкові, одну – в Лозівському районі та ще одну – в Чугуївському. За добу загинули п'ятеро людей, зокрема, троє у Харкові", – додав Синєгубов.

Російські загарбники в четвер, 8 вересня, обстріляли два райони Харкова. Завдали ударів з ракетних систем залпового вогню по Немишлянському району. Також під ворожим вогнем опинився Індустріальний район. Зафіксували два прильоти. Один із них – в адміністративний будинок.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна атака на Харків: Синєгубов повідомив перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути