понеділок, 26 березня 2018 15:39

"Злодія в законі" без громадянства 7 років виганяють з України
3

На Київщині правоохоронці затримали злодія в законі, уродженця Грузії Рамаза Багдатського
Фото: Національна поліція України
На Київщині правоохоронці затримали злодія в законі, уродженця Грузії Рамаза Багдатського
На Київщині правоохоронці затримали злодія в законі, уродженця Грузії Рамаза Багдатського

На Київщині правоохоронці затримали злодія в законі, уродженця Грузії Рамаза Багдатського. 45-річного чоловіка коронували у себе на батьківщині 1998-го. Він, маючи у кримінальному середовищі статус злодія в законі, прибув на територію України 2011 року - і відразу попрямував до столиці.

За 7 років правоохоронці кілька разів затримували його і виганяли за межі України, але він повертався з чужими документами. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

"Встановили, що Рамаз Багдатський підтримував зв'язок з іншими злодіями в законі, на зустрічах вони домовлялися про перерозподіл сфер впливу в злочинному світі. Напрями, якими намагався керувати уродженець Грузії, - рейдерство і квартирні крадіжки", - розповів начальник Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Злодіїв у законі важко затримати" - Князєв

З огляду на те, що затриманий не має громадянства, його помістили в Чернігівський пункт тимчасового прийому іноземців. Після офіційного встановлення особистих даних "злодія в законі" вирішуватимуть питання про його видворення за межі України.

26-річного злодія в законі на прізвисько Професор затримали в Україні вдруге за півроку. Уродженця Грузії, який постійно живе у Туреччині, коронували 2013 року в одній із південних країн. У вересні торік його примусово видворили за межі України із забороною в'їзду на 3 роки. В аеропорту він радісно посміхався оперативникам, які його супроводжували. Наприкінці місяця зловмисник незаконно повернувся у столицю під іншим прізвищем. Найбільше уваги планував "приділити" автомобільним крадіям.

Зараз ви читаєте новину «"Злодія в законі" без громадянства 7 років виганяють з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути