понеділок, 17 грудня 2018 17:42

Волонтера знайшли з перерізаними венами

Волонтера знайшли з перерізаними венами
У Червонограді, Львівської області помер громадський діяч, волонтер і активний учасник Революції Гідності 53-річний Ігор Коцюруба. Фото - Facebook Романа Андрусяка

У Червонограді на Львівщині помер громадський діяч, волонтер і активний учасник Революції гідності 53-річний Ігор Коцюруба.

Причини смерті волонтера різняться. За однією з версій – не витримало серце. Однак пізніше смерть активіста підтвердила поліція Львівської області та повідомила подробиці.

"16 грудня від очевидця події надійшло повідомлення, що людина в місті Червоноград намагається покінчити життя самогубством. Особа чоловіка встановлена - ним виявився 53-річний львів'янин, від отриманих тілесних ушкоджень він помер у лікарні", — сказано у повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Ведеться слідство.

Тим часом з'явилися припущення, що 53-річний Ігор Коцюруба був убитий. Його, начебто, знайшли з перерізаними венами. Про це повідомили кілька його знайомих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство "Сармата": затримали замовника

"Вбили! Уже зібрала достатньо інформації. Ножове поранення аорти", - повідомила у Facebook Лада Соколова.

"Зараз з'являється інформація, що це може бути не раптова природна смерть. Звертаюся до Генерального прокурора України, щоб він узяв справу під особистий контроль. Правда про смерть Ігоря повинна бути встановлена, винні - жорстко покарані. Смерть громадських активістів стає безкарною масовим явищем?" - написала в Facebook голова комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Ольга Богомолець.

Ігор Коцюруба був українським громадським діячем, співголовою "Революції на граніті", головою студентського братства Львівського політехнічного інституту у 1989-1990-х, секретарем студентського братства Львова у 1990-1991-х. На волонтерських засадах допомагав армії.

У Києві вбили відомого активіста та волонтера з Криму Анатолія Декіна. Він пройшов Майдан, допомагав багатьом добровольчим батальйонам.

Зараз ви читаєте новину «Волонтера знайшли з перерізаними венами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути