понеділок, 17 грудня 2018 13:58

Убивство "Сармата": затримали замовника

Убивство "Сармата": затримали замовника
Поліцейські затримали ймовірного замовника вбивства громадського активіста, учасника АТО Віталія Олешка "Сармата". Фото - Бердянск 24

Поліцейські затримали ймовірного замовника вбивства громадського активіста, учасника АТО Віталія Олешка "Сармата".

Він мешканець Дніпра. Чоловіка схопили у міжнародному аеропорту "Харків", повідомив у Facebook перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний підозрюваний у вбивстві "Сармата" зробив гучну заяву

"Учора під час спроби перетнути кордон у міжнародному аеропорту "Харків" працівниками кримінальної поліції був затриманий мешканець Дніпра, який обґрунтовано підозрюється та є одним із замовників вбивства громадського діяча, учасника АТО Віталія Олешка, котрий був убитий 31 липня 2018-го в Бердянську", - написав він.

34-річний уродженець Дніпра є власником кількох приватних підприємств і займався розширенням свого бізнесу в Бердянську Запорізької області, за даними силовиків. Поліцейські готуються оголосити йому підозру в "умисному вбивстві, вчиненому на замовлення". Якщо вина організатора злочину буде доведена, йому загрожує від 10 років позбавлення волі до довічного ув'язнення.

31 липня на Східному проспекті, 157, у Бердянську на Запоріжжі з мисливської рушниці застрелили 43-річного Віталія Олешка. Він - ветеран АТО та громадський активіст. Убивство сталося у дворі його будинку-готелю. 4 осіб, причетних до вбивства, затримали відразу після скоєння злочину "гарячим слідом". Потім було затримано ще 4. Один із організаторів під вартою. Але він не головний.

Зараз ви читаєте новину «Убивство "Сармата": затримали замовника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути