понеділок, 11 жовтня 2010 13:50

Водії-новачки вчинили ДТП з 4-ма автівками (ФОТО)
5


Дорожньо-транспортна пригода трапилася 9 жовтня у Солом'янському районі міста Києва. На Червонозоряному проспекті зіткнулися Опель, Деу Ланос, Шкода і вантажівка.

Водій Опеля рухався у бік Севастопольської площі в лівому ряду. Коли почав переміщатися в середній ряд, зіткнувся з вантажівкою. Водій вантажівки прийняв лівіше, коли пропускав маршрутку, що йшла із зупинки у середній ряд. Поки Опель намагався зробити маневр вліво, його наздогнав Деу Ланос. Йому в багажник врізається Шкода. Машини перекрили 2 ліві смуги руху.

У результаті аварії люди не постраждали. У Опеля подряпана права передня сторона, відірвано дзеркало, пошкоджено задній бампер. У Ланоса легкі пошкодження зпереду і відмітина Шкоди на багажнику. Шкода відчутно зім'яла "передок".

Багато автомобілістів об'їжджали аварію по "зустрічній", наражаючись на фари і гудки зустрічних машин.

На лобовому склі Ланоса й Шкоди наклеєно знак "70", що свідчить про невеликий досвід водіїв. Вони не дотрималися дистанції і не змогли вчасно відреагувати на позаштатну ситуацію на дорозі.

За матеріалами ІА "Друга смуга"

Зараз ви читаєте новину «Водії-новачки вчинили ДТП з 4-ма автівками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути