Ексклюзиви
пʼятниця, 14 квітня 2017 15:58

Водій маршрутки курив марихуану на роботі
5

Водій маршрутки курив марихуану під час роботи
Фото: npu.gov.ua
Водій маршрутки курив марихуану під час роботи
Водій маршрутки курив марихуану під час роботи
Водій маршрутки курив марихуану під час роботи
Водій маршрутки курив марихуану під час роботи

На території Лиманського району на Одещині затримали водія маршрутки, який вживав наркотики під час роботи. 26-річний одесит курив марихуану на Старокиївському шосе.

"Водій вже висадив пасажирів та збирався їхати по маршруту повторно. Поліція оглянула його і виявила паперовий пакунок з речовиною зеленого кольору, схожою на марихуану. У чоловіка вилучили водійське посвідчення і зняли з маршруту.

Поліцейські провели огляд автобуса, яким керував чоловік. У салоні транспортного засобу був виявлений вже готовий для використання пристрій для куріння марихуани та п'ять паперових пакунків зі вказаною наркотичною речовиною. Загальна її вага - 50 грамів", - повідомляє поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій побив і виштовхав з маршрутки батьків загиблого атовця

У Кривому Розі на Дніпропетровщині багатодітна мати організувала збут наркотику метадон. Жінка виступала посередницею між головними "продавцями" і дрібними реалізаторами.

"32-річна криворожанка, мати 4 дітей організувла дилерську мережу постачання метадону по всій країні. Жінка не здійснювала роздрібної торгівлі у наркопритонах. Ніхто з клієнтів не знав, як виглядає постачальник. У неї не було постійного місця проживання. Зйомні квартири змінювала приблизно раз на місяць. Так само, як номери телефонів. Угоди укладала по телефону за умови замовлення великої партії товару", - йдеться в повідомленні ГУНП Запоріжжя.

Зараз ви читаєте новину «Водій маршрутки курив марихуану на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути